Transport pentru petreceri

Suntem pregătiți pentru gestionarea transportului în scop recreativ, de la festivităţi, nunți, concerte, și chiar expoziţii. Avem mijloace de transport pentru toate evenimentele speciale din viața ta. De la autobuze, până la mașini mici pentru nunți sau alte ocazii speciale. Fiind responsabili pentru alegerea angajaților, șoferii noștri sunt instruiți pe diverse tipuri de autobuze. Prin urmare, punem la dispoziție servicii complexe de transportare. Comandă o mașină clasa premium, alături de un șofer profesionist, pentru o petrece de orice format.

Atunci când ai un eveniment important, pentru a transporta un număr anumit de persoane, poți apela cu încredere la serviciile noastre. Noi îți garantăm siguranță, punctualitate, confort, accesibilitate, profesionalism. Cu noi nu îți faci griji de detaliile legate de transportul invitaților, îi aducem la momentul potrivit, la locul stabilit, iar tu poți să te relaxezi și să te distrezi fără alte griji suplimentare. Și noi știm că orice deplasare poate obosi, iar invitații trebuie sa fie odihniți, de aceea garantăm confort și condiții perfecte pentru starea de bine.

Organizarea transportului pentru petreceri poate fi uneori destul de copleșitor. Poate fi penibil să apari la o petrecere de proporții obosit și șifonat. Principalul nostru obiectiv este de a oferi clienților noștri cel mai înalt grad de comoditate. Transportul pentru petreceri îți oferă promisiunea unei experiențe de transportare perfect organizată pentru ca tu să te simți complet fericit.


Beneficii:

• Ajungi la un eveniment sau la o petrecere în confort și siguranță maximă.

• Planificarea serviciului auto pentru evenimente (nuntă, botez, cumătrie, zi de naștere etc) într-o manieră organizată.

• Asigurarea transportului pentru invitații din afara orașului. Astfel încât ei să se relaxeze și să
nu-și facă griji suplimentare.

• Prestarea unui serviciu de transportare excellent la un preț avantajos și în condiții de fiabilitate maximă.

• Coordonarea transportului în timpul festivalurilor îndrăgite din Moldova, la Complexul Etno-Cultural Vatra,
vinării sau alte puncte de recreere

• Avem personal, expertiză, flotă și experiență pentru a simplifica procesele de planificare


• Oferim asistență la fața locului în ziua evenimentului.

Capacitatea per unitate: transportarea individuală într-o mașină clasa premium; microbuze de la 10-20 persoane, autocare cu capacitate de 50-100 de persoane, de asemenea posibilitatea de a organiza mai multe autocare cu o capacitate de 500 călători.

Open this page on desktop >1200px to see animation
Previous Example / Next Example
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
NEW COLLECTION
PASAGER.MD
PASAGER.MD
ЗАКАЖИТЕ ТРАНСПОРТ
Заполните форму и мы свяжемся с Вами!
Заполнение данной формы Вас ни к чему не обязывает.
Made on
Tilda