Transferul copiilor

Transferul copiilor este o misiune responsabilă. Din acest motiv, avem șoferi calificați cu experiență mare. Pentru fiecare mijloc de transport, avem toate actele necesare care confirmă nivelul ridicat de calitate și fiabilitate a echipamentului. Vă garantăm un serviciu modern și o abordare individuală pentru fiecare pasager, deoarece siguranța este mai presus de toate pentru noi. Furnizăm și gestionăm servicii de transport pentru copii de înaltă calitate, în siguranță maximă.

Orice părinte își dorește ca copilul său să ajungă în siguranță la grădiniță sau la școală. Noi oferim timp părinților și punem la dispoziție servicii de transport pentru copii la grădiniță sau școală. Totodată garantăm siguranță și supraveghere permanentă. Pentru asta avem o echipă de șoferi instruiți, un manager care va acorda atenție sporite necesităților individuale și o flotă de vehicule moderne. Siguranța rămâne a fi cea mai importantă condiție în transportare, dar și confortul este primordial, astfel, mașinile noastre corespund tuturor cerințelor tehnice și oferă un confort sporit în transportare. Mașinile sunt dotate cu centuri de siguranță, scutindu-vă de grija de a transporta copiii la școală sau grădiniță.

Noi avem grijă de siguranța și confortul tuturor pasagerilor și conștientizăm că pasagerii mai mici au nevoie de condiții speciale, de aceea oferim cu drag servicii excelente în transferal copiilor.


Beneficii:

• Planificarea cu succes a transportului pentru excursiile împreună cu profesorul, educatorul sau antrenorul sportive.

• Respectarea normelor igienice, a temperaturii optime în mașină pentru siguranța și confortul copiilor.

• Furnizarea transportului necesar pentru transferul copiilor dimineața și după ore
la instituțiile preșcolare și școlare.

• Punctualitate. Copiii vor ajunge la destinație la ora programată,
fără întârzieri și efort suplimentar

• Siguranță sporită. Unitățile de transport sunt dotate centuri de siguranță.

• Cea mai extinsă flotă cu cele mai noi și performante mașini.

• Opțiuni de facturare și plată convenabile.

Capacitatea per unitate: vehicule individuale, microbuze confortabile cu o capacitate de 4-8 persoane, 10-20 persoane, cât și autocare pentru 50 călători.
Open this page on desktop >1200px to see animation
Previous Example / Next Example
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
NEW COLLECTION
PASAGER.MD
PASAGER.MD
ЗАКАЖИТЕ ТРАНСПОРТ
Заполните форму и мы свяжемся с Вами!
Заполнение данной формы Вас ни к чему не обязывает.
Made on
Tilda