DESPRE NOI

Odată cu procesul migrației, dezvoltarea turismului și extinderea oportunităților, transportul a devenit un element important și omniprezent în societate. De aceea, compania noastră este angajată în transportul de pasageri din anul 2001. Excelența definește întreg procesul nostru de muncă, prin prestarea unor servicii clasa premium. Depunem constant eforturi pentru a îmbunătăți fiecare aspect al transportului de pasageri pentru a oferi un serviciu excelent, la prețuri rezonabile.

Știm că clienții noștri au nevoie să ajungă la destinația dorită fie în Moldova, Europa sau țările CSI - în cel mai rapid, sigur și confortabil mod! Astfel, ne-am angajat să nu îndeplinim numai aceste promisiuni, dar să garantăm satisfacerea celor mai selecte preferințe. Avem experiența, personalul, vehiculele și tehnologia necesară pentru a oferi o experiență premium.

Încredere, siguranță și confort. Aceste trei valori de bază definesc modul în care ne desfășurăm activitatea zilnic. Investim în îmbunătățirea relațiilor cu clienții și extindem mereu flota de mașini proprii, prin vehicule performante, de ultimă generație.

Alegem cu atenție fiecare dintre șoferii noștri printr-o selecție minuțioasă. Odată ce șoferii s-au alăturat echipei noastre, efectuăm instruiri continue cu privire la măsurile tehnice, serviciul pentru clienți, confidențialitate și siguranță.

Un serviciu de transportare al pasagerilor care nu are personal instruit pentru a opera în siguranță aceste mașini și pentru a răspunde solicitărilor clienților nu va putea oferi o experiență cu adevărat excepțională. De aceea investim constant în echipa noastră, care este formată din tehnicieni, șoferi calificați, manageri, dispeceri și chiar un medic. Înțelegem că siguranța este de cea mai mare importanță, motiv pentru care am investit într-un tehnician mereu disponibil să elimine orice situație neprevăzută.

Contacte:

/
/
+(373) 69 771 717
dvd-trans@mail.ru
Înainte de fiecare călătorie, vehiculele noastre sunt trecute printr-o inspecție extinsă pentru a se asigura că mașina este perfect curată și nu există semne de îngrijorare care să poată compromite siguranța clientului.

Valorificăm activitatea clienților noștri și le arătăm aprecierea oferind fiabilitate, siguranță și servicii de cea mai bună calitate. În timpul călătoriei vei aprecia confortul mașinilor noastre de înaltă calitate, experiența și discreția șoferului, precum și asistență nelimitată.

Obiectivul nostru comun este de a organiza și furniza servicii de transport de clasă înaltă la un preț accesibil. Avem o abordare individuală pentru fiecare client, investind în calitate și confort.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a presta servicii excelente la un preț rezonabil. Ne propunem să valorificăm la maxim munca angajaților noștri, prin instruire constantă. Să extindem flota proprie cu mașini de ultimă generație. Să folosim cele mai moderne tehnologii în logistică și îmbunătățim relații cu clienții.

Ne-am consolidat poziția pe 4 piloni fundamentali:


• Flotă proprie cu cele mai noi și performante mașini.
• Partener de încredere în relația cu clienții.
• Rădăcini solide și experiență de muncă mare.
• Garantăm ajungerea la destinație rapid, fiabil și în siguranță maximă.


Avem:
• (20.000+ km) parcurși
• (80.000)+ ore petrecute în transportul pasagerilor
• 20+ de parteneriate de succes
Ai întrebări? Scrie-ne!

Sau Nu poți găsi unitatea de transport potrivită?

Te ajutăm noi! Scrie-ne. Suntem pentru asta aici.

Lasă un număr și Revenim cu un apel în (60) de minute
Open this page on desktop >1200px to see animation
Previous Example / Next Example
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
PASAGER.MD
NEW COLLECTION
PASAGER.MD
PASAGER.MD
Made on
Tilda